Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

De Ronde van Vlaanderen bordspel

Meer Views

€ 37,95

De Ronde van Vlaanderen bordspel

SKU: 3145

In voorraad

Voor wie liever niet leest, maar de Ronde van Vlaanderen met vrienden al spelend wil ontdekken is er nu ook het Ronde van Vlaanderen bordspel.
Lees meer...

Details

Voor wie liever niet leest, maar de Ronde van Vlaanderen met vrienden al spelend wil ontdekken is er nu ook het officiële Ronde van Vlaanderen bordspel.

In samenwerking met Sporza brengt Flanders Classics een gezelschapsspel op de markt waarmee je op een unieke manier koers beleeft. Doel van het spel is als eerste de streep te bereiken zonder al je energie te hebben verbruikt. Bovendien kan je niet alleen de Ronde van Vlaanderen op unieke manier ontdekken, maar zit ook Omloop Het Nieuwsblad opgenomen in deze box.

Beleef zelf de magie van de Ronde van Vlaanderen en de Omloop Het Nieuwsblad met dit familie- en vriendenspel voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar. Trotseer weer en wind, overwin de kasseien en hellingen, probeer op het juiste moment je tegenstanders af te schudden en blijf het peloton voor. Doseer je energie, al zal je voor winst en eeuwige glorie toch af en toe diep in je reserves moeten tasten! Of je nu kiest voor het basisspel of de expertenversie, elk spel zal door een wisselend koersverloop weer anders en verrassend zijn!

Vanaf 8 jaar
2 - 6 spelers

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Klantbeoordelingen

Gratis Verzending
Snelle Levering
Groot Assortiment
115 Jaar Ervaring
Deskundig Advies