Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

Ballenset Pool 57,2mm Aramith100 *limited edition*

Meer Views

€ 613,00

Ballenset Pool 57,2mm Aramith100 *limited edition*

SKU: 6000

Beperkte Voorraad

ARAMITH LANCEERT EEN LIMITED EDITION BILJARTSET

Om hun 100-jarig bestaan te vieren, heeft 's werelds grootste fabrikant van biljartballen Aramith100 uitgebracht, een biljartbalset voor collectors die in alle opzichten uniek is.
Lees meer...

Details

ARAMITH LANCEERT EEN LIMITED EDITION BILJARTSET

Om hun 100-jarig bestaan te vieren, heeft 's werelds grootste fabrikant van biljartballen Aramith100 uitgebracht, een biljartbalset voor collectors die in alle opzichten uniek is.

EEN TECHNOLOGISCHE DOORBRAAK

Met de lancering van Aramith100 introduceert Aramith de 5e generatie van hun fenolhars en zetten ze een nieuwe kwaliteitsstandaard in de industrie. Deze revolutionaire hars is het resultaat van 15 jaar onderzoek en ontwikkeling en is gecombineerd met de Duramith™ Technologie die al wordt gebruikt in de Aramith toernooibalsets om ongekende eigenschappen te bieden.

Dankzij een dubbele vitrificatielaag is Aramith100 5 keer beter bestand tegen stoten en 3 keer beter bestand tegen slijtage, krassen en vlekken dan alle andere biljartballen op de markt. Aramith100 biedt ook een beter anti-kick effect dankzij de verbeterde anti-statische eigenschappen, en biedt het beste niveau van consistentie binnen elke bal in de set.

EEN UNIEK STUKJE VAKMANSCHAP

Om 100 jaar fijn Belgisch vakmanschap te vieren, is elke speelbal met precisie gegraveerd met het Aramith100 logo, het nummer en de halve cirkels eromheen die het gebruik van de Duramith™ Technologie bevestigen. De witte bal is gegraveerd met het Aramith logo aan de ene kant en het nummer 100 aan de andere kant.

Met zijn diepere vitrificatielaag ziet deze ballenset er als geen ander uit. De gravures zijn uitvergroot, de kleuren zijn gesublimeerd en hun glans is ongeëvenaard.

Aramith100 is verpakt in een stijlvolle doos gemaakt van massief eikenhout dat kracht, een lang leven en uithoudingsvermogen symboliseert. In de doos is het deksel bedekt met een stuk van het emblematische Yellow Green Simonis 860 laken, vervaardigd door Iwan Simonis in België.

EEN GELIMITEERDE EN SPECIALE EDITIE

Achter de kwaliteit en prestaties van Aramith biljartballen zit het verhaal van zeer bekwame en toegewijde ambachtslieden die hun ervaring en expertise van generatie op generatie doorgeven om ervoor te zorgen dat het niveau van uitmuntendheid en consistentie van de ene bal op de andere exact hetzelfde is.

Daarom wordt elke Aramith100 set geleverd met zijn eigen certificaat van echtheid, genummerd en persoonlijk ondertekend door de fabrieksdirecteur namens alle ambachtslieden in Callenelle in België. Er zullen wereldwijd slechts 1.000 sets geproduceerd worden. 


Meer informatie op: www.aramith100.com

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Klantbeoordelingen

Gratis Verzending
Snelle Levering
Groot Assortiment
115 Jaar Ervaring
Deskundig Advies