Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

LAGE-EMISSIEZONE SINDS 01/02/2017


Sinds 1 februari 2017 mag je Antwerpen niet meer binnenrijden met een vervuilende wagen.

De hele binnenstad en een deel van Linkeroever zijn lage-emissiezone. De zone wordt aangeduid met een eigen verkeersbord.

Grote delen van de Singel, de Noorderlaan vanaf Kinepolis en een groot deel van de Blancefloerlaan op Linkeroever vallen binnen deze zone, net als de parkings Slachthuis en Park Spoor Oost.

Meer info hierover vind je op https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez/


ROUTE-BEREIKBAARHEID KNIP LEIEN ANTWERPEN


De knip van de Antwerpse Leien is opgeheven sinds 20/05/2020, want na drie jaar werken werd het noorden en het zuiden van de stad opnieuw met elkaar verbonden door de tunnels onder het Operaplein. 

Met de auto kan u wel best de spits vermijden, de stadsrand is veel drukker dan de Stationsbuurt zelf.

Al de trams en bussen stoppen achter onze hoek (Centraal Station, Astrid, Diamant, Opera, F.Rooseveltplaats) dat is het makkelijkst en snelst.

Of kom met de trein, eindhalte Centraal-Station op 350 meter wandelafstand. U parkeert uw auto snel en gratis op een van de 'Park & Rides' (P+R) aan de rand van de stad. Nadien reist u verder met de tram, bus of fiets naar uw bestemming tot in het hart van de stad.

Meer info: https://www.antwerpen.be/info/54886075cca8a7f8588b4799/park-and-rides-p-r

Maar dus ook met de auto blijven we nog steeds bereikbaar, zaterdagvoormiddag is een aanrader. Wij beschikken over drie inpandige garages en er is een openbare parking in de Van Wesenbekestraat, Parking Station Zoo met 392 overdekte plaatsen. Wij raden aan om niet uw GPS te gebruiken als u Antwerpen Centrum nadert. Gebruik bij voorkeur de populaire mobiele navigatie app Waze met real-time verkeersinformatie die u vlot doorheen de actuele wegenwerken en files gidst. 

Bel ons gerust, mocht u meer gerichte informatie wensen.