Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

LAGE-EMISSIEZONE SINDS 01/02/2017


Sinds 1 februari 2017 mag je Antwerpen niet meer binnenrijden met een vervuilende wagen.

De hele binnenstad en een deel van Linkeroever zijn lage-emissiezone. De zone wordt aangeduid met een eigen verkeersbord.

Grote delen van de Singel, de Noorderlaan vanaf Kinepolis en een groot deel van de Blancefloerlaan op Linkeroever vallen binnen deze zone, net als de parkings Slachthuis en Park Spoor Oost.

Meer info hierover vind je op https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez/


ROUTE-BEREIKBAARHEID KNIP LEIEN ANTWERPEN


Wij blijven bereikbaar via zone Oost of zone Noord, zelfs via zone Zuid met een kleine richtingswijziging aan het stadspark (via Quinten Matsijslei) . Alle wegen leiden naar de Rooseveltplaats en ook de openbare parkings blijven bereikbaar. Het autoverkeer rijdt nog steeds voorbij onze straat:

  1. via Turnhoutsebaan
  2. via Plantin Moretuslei
  3. via Quinten Matsijslei
  4. via Dam/Sint-Jansplein

Met de auto kan u wel best de spits vermijden, de stadsrand is veel drukker dan de Stationsbuurt zelf.

Al de trams en bussen stoppen achter onze hoek (Centraal Station, Astrid, Diamant, Opera, F.Rooseveltplaats) dat is het makkelijkst en snelst.

Of kom met de trein, eindhalte Centraal-Station op 350 meter wandelafstand. U parkeert uw auto snel en gratis op een van de 'Park & Rides' (P+R) aan de rand van de stad. Nadien reist u verder met de tram, bus of fiets naar uw bestemming tot in het hart van de stad.

Meer info: https://www.antwerpen.be/info/54886075cca8a7f8588b4799/park-and-rides-p-r

Maar dus ook met de auto blijven we nog steeds bereikbaar, zaterdagvoormiddag is een aanrader. Wij beschikken over drie inpandige garages en er is een openbare parking in de Van Wesenbekestraat, Parking Station Zoo met 392 overdekte plaatsen. Wij raden aan om niet uw GPS te gebruiken als u Antwerpen Centrum nadert. Gebruik bij voorkeur de populaire mobiele navigatie app Waze met real-time verkeersinformatie die u vlot doorheen de actuele wegenwerken en files gidst. 

Wij geraken hier nog steeds elke dag en staan klaar voor u. Bel ons gerust, mocht u meer gerichte informatie wensen.