Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

Star Trek Catan

Meer Views

€ 45,95

Star Trek Catan

SKU: 1918

Wees Snel! Beperkte Voorraad

Details

HET SPEL

Koloniseren in de ruimte voor de hele familie!

In deze nieuwe variant op De Kolonisten van Catan bouw je ruimtestations om grondstoffen te produceren en je netwerk uit te breiden. Zoals gebruikelijk kun je grondstoffen, zoals dilithium en tritanium, met de andere spelers ruilen. Met deze grondstoffen bouw je nieuwe ruimteschepen en ruimtetstations. Ondertussen zaait een Klingonschip onrust. Iedere speler kruipt in de rol van een van de volgende karakters, die ieder een unieke speciale eigenschap hebben: Kirk, Spock, McCoy, Sulu, Scott, Uhura, Chekov, Chapel, Rand of Sarek.

De spelregels van Star Trek Catan zijn vrijwel gelijk aan het bekende basisspel. Aan het begin van het spel krijg je echter een karakterkaart met een specifieke eigenschap. Gebruik je de eigenschap tijdens het spel, dan mag je de karakterkaart tegen een nieuwe ruilen of de kaart omdraaien. In beide gevallen krijg je zo een nieuwe eigenschap. Deze karakterkaarten en de thematische uitwerking en vormgeving van het spel zorgen ervoor dat je je werkelijk onderdeel voelt van de beroemde science-fictionserie Star Trek!


TACTISCHE SPEELTIPS

Maak goed gebruik van je speciale eigenschappen. Hiermee kun je op belangrijke momenten het verschil maken.

Breid zo snel mogelijk je netwerk uit, voordat alle mooie plaatsen zijn vergeven of je zelfs bent ingesloten.

Ook als je niet aan de beurt bent, kun je handelen. Let goed op en probeer snel in te springen als zich een goede handelskans voordoet. Hou er rekening mee dat een ander alleen wil ruilen als hij er ook beter van wordt.


*Leeftijd: 10+
*Spelers: 3-4
*Speelduur: +-75 min
*Verpakking: 29,7 x 29,7 x 7,2 cm

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Klantbeoordelingen

Gratis Verzending
Snelle Levering
Groot Assortiment
115 Jaar Ervaring
Deskundig Advies