Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

Goochelkaarten Copag 310 Svengali

Meer Views

€ 7,25

Goochelkaarten Copag 310 Svengali

SKU: 2027

In voorraad

Een Svengali-deck is een speciaal goocheldeck dat voor de helft uit normale kaarten bestaat, en voor de andere helft uit kaarten die allemaal dezelfde kleur en waarde hebben.
Lees meer...

Details

Een Svengali-deck is een speciaal goocheldeck dat voor de helft uit normale kaarten bestaat, en voor de andere helft uit kaarten die allemaal dezelfde kleur en waarde hebben. Die kaarten die allemaal hetzelfde zijn, zijn allemaal een halve centimeter korter dan de gewone kaarten. Als ze om en om zitten, lijkt je deck doodnormaal als je er doorheen 'riffelt', omdat  de kortere kaarten niet te zien zijn. Je toeschouwer heeft zo dus niets door, en kiest een 'willekeurige kaart', waarvan er nog 25 in je deck zitten. Maar nadat die kaart terug in het midden van het deck gaat, draai jij de bovenste kaart om, die hetzelfde is! Als klap op de vuurpijl kun je het deck de andere kant op 'riffelen', waardoor je toeschouwer alleen maar de kortere kaarten ziet. Zo lijkt het dus alsof je ineens je hele deck veranderd hebt in die ene kaart!

Een simpele truc die je toeschouwer totaal op het verkeerde been zal zetten, en waar je geen bijzondere vaardigheden voor nodig hebt.

De COPAG 310 kaarten zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 speelkaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 kaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaartendoosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Svengali speelkaarten
Bij een Svengali kaartspel wisselen normale speelkaarten af met ingekorte kaarten, waarbij de kortere speelkaarten allemaal hetzelfde kaartsymbool en waarde hebben. In het geval van dit COPAG 310 Svengali speelkaarten deck zijn de Svengali kaarten allemaal de harten 7. Dit Svengali deck van COPAG 310 bestaat uit 54 rode speelkaarten in poker size inclusief één joker, 27 normale speelkaarten en 27 Svengali speelkaarten. De COPAG Svengali speelkaarten zijn door Cartamundi geprint op karton en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer de COPAG 310 Svengali speelkaarten en voel het verschil.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Klantbeoordelingen

Gratis Verzending
Snelle Levering
Groot Assortiment
115 Jaar Ervaring
Deskundig Advies