Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf € 50.

subtotaal: € 0,00

Goochelkaarten Copag 310 Gaff

Meer Views

€ 7,25

Goochelkaarten Copag 310 Gaff I

SKU: 2028

In voorraad

Een gaff deck is een speciaal kaartspel voor goochelaars dat wordt gebruikt in combinatie met normale standaard speelkaarten.
Lees meer...

Details

Dit COPAG 310 deck is na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 kaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 kaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaarten doosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Gaff speelkaarten
Een gaff deck is een speciaal kaartspel voor goochelaars dat wordt gebruikt in combinatie met normale standaard speelkaarten. Het COPAG 310 Gaff Deck I heeft dezelfde achterkanten als de standaard COPAG 310 speelkaarten rood en de standaard COPAG 310 speelkaarten blauw, maar de voorkanten van de kaarten zijn visueel aangepast. Dit gaff deck van COPAG bestaat uit 56 rode en blauwe speelkaarten in poker size inclusief twee jokers en is uitsluitend geschikt voor gebruik in combinatie met de standaard COPAG 310 decks. In dit COPAG 310 Gaff Deck I zitten de volgende gaff speelkaarten: 8 blank faces, 4 blank cards, 2 reveals, 15 double faces, 8 blank backs, 5 split faces en 14 double backers. De COPAG gaff speelkaarten zijn door Cartamundi geprint op karton en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310?
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer dit COPAG 310 Gaff Deck I en voel het verschil.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Klantbeoordelingen

Gratis Verzending
Snelle Levering
Groot Assortiment
115 Jaar Ervaring
Deskundig Advies